Interviu cu Marinela Fecioru Ivan, CEO Terra Salin

3 minutes, 43 seconds Read

Reporter: Bună ziua, Marinela. Mulțumim că ne-ai acordat acest interviu. Ce este Terra Salin și cum se diferențiază de o salină tradițională?

Marinela Fecioru Ivan:  Bună ziua și mulțumesc pentru invitație. Terra Salin este un centru de haloterapie urban, care aduce beneficiile terapiei cu sare în inima orașului, accesibil tuturor. Diferența majoră față de o salină tradițională constă în utilizarea tehnologiei avansate pentru a recrea mediul hipersalin într-un spațiu controlat și steril, oferind astfel o terapie eficientă într-un timp mult mai scurt.

Reporter: Cum funcționează haloterapia și ce beneficii oferă?

Marinela: Haloterapia implică inhalarea de particule de sare micronizată, care ajută la curățarea căilor respiratorii, îmbunătățirea funcției pulmonare și creșterea imunității. Este o metodă naturală, fără efecte secundare, recomandată pentru o gamă largă de afecțiuni, de la probleme respiratorii la alergii și stres.

Reporter: Ce tehnologii folosiți pentru a asigura eficiența terapiei?

Marinela: Utilizăm halogeneratoare de aerosoli salini de ultimă generație, care asigură o distribuție uniformă a particulelor de sare în aer. De asemenea, avem sisteme avansate de filtrare a aerului pentru a menține un mediu steril și sigur pentru toți clienții noștri.

Reporter: Există diferite tipuri de camere sau tratamente la Terra Salin?

Marinela: Da, avem mai multe camere proiectate pentru a răspunde nevoilor specifice ale diferitelor grupuri de vârstă și afecțiuni. De exemplu, avem camere dedicate copiilor, decorate într-un mod prietenos și stimulativ, și spații mai liniștite pentru adulți, care favorizează relaxarea și meditația. Camerele de sedinte pot fi individuale sau de grup, in functie de triajul telefonic pe care il facem in momentul rezervarii.

Reporter: Cât de des ar trebui să participe cineva la ședințe pentru a vedea rezultate?

Marinela: Recomandăm un ciclu de tratament de 7-10 ședințe consecutive, pentru a observa îmbunătățiri semnificative. Desigur, frecvența poate varia în funcție de afecțiunea specifică și recomandările noastre personalizate. Apoi, protocolul de intretinere este de 1-2 sedinte saptamanale pentru preventie.

Reporter: Cum asigurați accesibilitatea serviciilor pentru toți clienții?

Marinela: Ne străduim să facem haloterapia cât mai accesibilă, oferind pachete flexibile și promoții periodice. De asemenea, incepand cu luna Septembrie 2023, am deschis cea de-a doua locatie moderna de pe Str Turda 119, langa Podul Grant, in sectorul 1. Prima locatie se afla pe str Gramont 38, langa Parcul Carol, in sectorul 4.

Reporter: Ce feedback ați primit de la clienți până acum?

Marinela: Feedback-ul a fost extrem de pozitiv, mulți clienți raportând îmbunătățiri semnificative ale stării de sănătate, mai ales în ceea ce privește problemele respiratorii și alergiile. Poveștile lor de succes sunt cele care ne motivează să continuăm și să îmbunătățim constant serviciile noastre. O parte din ele pot fi vizualizate si pe google sau pe pagina de facebook unde comunitatea este activa.

Reporter: Ce fel de activitati aveti la Terra Salin pe langa sedintele de haloterapie?

Marinela: In weekenduri mai ales avem cele mai frumoase colaborari pe partea de ateliere pentru copii, cu personae calificate si cu mult lipici la copii. In fiecare luna, Tabara de imunitate pentru varsta de 1-3 ani a devenit un concept pe care il avem cu regularitate lunara alaturi de prietenii de la Mimo Club. De asemenea, teatrul interactive, pictura, dar si yoga pentru adulti sunt evenimente pe care le organizam constant. In locatia de la Parcul Carol, chiar se pot organiza si zile de nastere pentru cei mici.

Reporter: Cum vedeți viitorul haloterapiei în contextul urban?

Marinela: Cred că haloterapia va deveni o componentă esențială a stilului de viață urban, o soluție naturală și eficientă pentru combaterea efectelor poluării și stresului cotidian. Terra Salin dorește să fie în fruntea acestei mișcări, promovând sănătatea și bunăstarea în rândul comunității urbane.

Reporter: Un ultim mesaj pentru cititorii noștri?

Marinela: Încurajez pe toată lumea să încerce haloterapia și să descopere beneficiile remarcabile pe care le poate aduce sănătății și stării de bine. La Terra Salin, intreaga echipa este gata sa va ghideze și sa vă susține în călătoria către o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Revista de afaceri, interviuri cu antreprenori

Similar Posts