Tot ce trebuie să știi despre noul cod fiscal

5 minutes, 9 seconds Read

Workshop Arcad Expert Consulting

În lumea afacerilor de astăzi, un partener de încredere în domeniul consultanței financiare și al contabilității este un partener indispensabil pentru orice întreprinzător sau companie. Într-o economie în continuă schimbare și într-o lume în care reglementările financiare devin din ce în ce mai complexe, rolul unui consultant financiar este esențial pentru succesul unei afaceri.

Unul dintre cele mai mari avantaje când ai un partener de încredere în consultanța financiară și contabilitate este că vă permite să vă concentrați pe ceea ce faceți cel mai bine – dezvoltarea afacerii dvs. Atunci când știți că aspectele financiare ale companiei sunt în mâinile experților, vă puteți dedica resursele și atenția pentru a vă dezvolta produsele sau serviciile, a vă extinde pe noi piețe și a crea strategii de creștere. Acest lucru este deosebit de important în mediul de afaceri competitiv de astăzi, unde fiecare avantaj contează.

O echipă de profesioniști experimentați

Arcad Expert Consulting este o echipă formată din profesioniști calificați, cu o experiență vastă în firmele de consultanță internațională și în marile corporații multinaționale. Angajamentul lor neclintit față de profesionalism, etică și dezvoltarea comunității i-a ajutat să se diferențieze în lumea consultanței de afaceri. Cu o gamă variată de servicii de consultanță financiară, contabilitate, raportare și management financiar, se adresează unei clientele diversificate, atât local, cât și internațional, într-o serie de industrii.

Dedicare față de clienți

Ei merg dincolo de așteptările obișnuite pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și atenție personalizată. Acest angajament nu numai că le-a adus clienți fideli, dar le-a și extins portofoliul pentru a include corporații majore și companii de dimensiuni medii în căutare de orientare în tranzacții. Cu un istoric în business de 14 ani, cu peste 300 de companii și 500 de proiecte livrate, ei sunt contabilii care-i ajută pe antreprenori să înțelegă realitatea din spatele cifrele, cum să-ți urmărești cifrele astfel încât să iei decizii sănătoase de creștere.

Abordarea digitalizării

Arcad Expert Consulting a fost rapid în adoptarea digitalizării, asigurând un flux facil de informații între clienți și echipa lor de contabilitate. Acest lucru garantează că clienții primesc feedback-ul de care au nevoie la timp.

Decizii informate

Accesul la timp la informații financiare permite antreprenorilor să ia decizii informate, să optimizeze costurile, să se concentreze pe linii de business specifice, să evalueze performanța angajaților și să planifice proiecte viitoare. Arcad Expert Consulting se asigură că clienții lor au datele necesare pentru a lua decizii corecte.

Liderii business-ului

Suntem o echipă de experți cu o pasiune puternică pentru ceea ce facem, și ne-am angajat să aducem schimbări semnificative și să vă susținem în fiecare pas al drumului vostru în lumea afacerilor. Unul dintre aspectele cheie ale succesului nostru este proactivitatea. Ne asigurăm că sunteți mereu la curent cu ultimele modificări fiscale și legislative și vă ajutăm să găsiți soluții optime pentru modelul dvs. de business. În acest sens am decis să începem o serie de workshop-uri unde să avem interacțiune cu antreprenorii și să venim în întâmpinarea lor. Cu noi, puteți avea încredere că sunteți în siguranță în fața autorităților și că vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii voastre.”, a declarat Melania Țecu, Managing Partner Arcad Expert Consulting.

Melania și Marius, forțele din spatele Arcad Expert Consulting, sunt pasionați de partajarea cunoștințelor și experienței lor cu comunitatea de afaceri. Misiunea lor comună a fost întotdeauna aceea de a ajuta afacerile aflate în creștere să-și administreze finanțele într-un mod complet, pentru a transforma viziunile în realitate. Ei nu se opresc doar la serviciile de fiscalitate tradiționale, ci doresc întotdeauna să ducă contabilitatea la un nivel superior, concentrându-se pe tehnologie, strategie și automatizare. Workshop-ul lor programat pe 8 noiembrie 2023 este o extensie naturală a angajamentului lor față de dezvoltarea afacerilor și implicit față de clienți.

Workshop Adapt & Connect by Arcad Expert

Participanții vor afla cum să se adapteze la noile măsuri fiscale, cum să-și optimizeze fiscalitatea afacerii și ce alegere este mai potrivită: impozit pe profit sau pe microîntreprinderi. O să se discute și despre noile plafoane aplicate la operațiunile cash, precum și despre implementarea e-facturii începând cu 1 ianuarie 2024.

Dar nu doar atât! Workshopul nu este doar despre cunoștințe fiscale, ci și despre conexiuni. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu alți 100 de antreprenori dornici să-și extindă rețeaua de afaceri și să creeze parteneriate valoroase. Pentru că networkingul este cheia pentru a duce afacerea la nivelul următor.

Acest eveniment este organizat în colaborare cu parteneri de încredere ce au colaborat pentru a oferi o experiență valoroasă și informative participanților. Investiția pentru acest eveniment este de 70 de lei, și doritorii se pot înregistra  aici. Locurile sunt limitate.

Acest eveniment este organizat în colaborare cu:

More Networking

ASEMER – Asociația Firmelor Spaniole din România

Club Antreprenor

Consiliul Patronatelor ESG din România

Revista Antreprenorului

PR & ARTS COMMUNICATIONS – Liliana Uleia

Partenerii:

Lens of Alex – Fotograf

Oana Tesoi și Ionela Ilie – Apa Kangen, Thermomix

Georgian Legend – Crama de Vinuri

Razvan Rigaleb – CoolBlitz

Alăturați-vă cu încredere pentru a asculta doi experți în domeniul contabilității și fiscalității, care vă vor oferi lumină asupra noului cod fiscal și a modului în care networking-ul responsabil poate schimba cursul afacerii dvs. Cu Arcad Expert Consulting, aveți o echipă de profesioniști cu experiență, dedicați succesului afacerii dvs. Ei vă vor ghida prin complexitatea lumii financiare și fiscale, asigurându-vă că luați cele mai bune decizii pentru afacerea dvs. Nu ratați evenimentul „Adapt & Connect” pentru a învăța, a vă conecta și a prospera în lumea afacerilor în continuă schimbare.

Articol preluat de pe Revista de business

Similar Posts