Experimentează îngrijire personalizată la Clinica Ladies Excellence Clinic

8 minutes, 0 seconds Read

Dr. Diana Mihai oferă consultații ginecologice de înaltă calitate și tratamente moderne pentru femei

Descoperă un sanctuar al îngrijirii personalizate și tratamentelor moderne la clinica Ladies Excellence Clinic. Sub îndrumarea distinsă a doamnei Dr. Dianei Mihai, acest loc transcende convenționalul, oferind o gamă de consultații ginecologice de înaltă calitate și tratamente contemporane adaptate exclusiv pentru femei.

La Ladies Excellence Clinic, piatra de temelie este îngrijirea personalizată. Dr. Diana Mihai crede că fiecare femeie este unică, iar abordarea sa reflectă o angajare de a înțelege nevoile individuale. Într-o lume în care îngrijirea medicală poate părea uneori impersonală, această clinică iese în evidență ca un far de compasiune și înțelegere.

În peisajul medical în continuă evoluție, Clinica Ladies Excellence se menține înaintea vremurilor, adoptând tratamente moderne. Dr. Diana Mihai integrează cele mai recente tehnologii, asigurându-se că pacientele beneficiază de ce este mai bun în știința medicală. Această angajare de a rămâne în fruntea inovației distinge clinica în furnizarea unei îngrijiri de neegalat.

Mai presus de a fi un medic cu expertiză în domeniu, Dr. Diana Mihai aduce o combinație unică de expertiză și compasiune în practica sa. Pacientele sale nu primesc doar îngrijire medicală de primă clasă, ci găsesc alinare și susținere în înțelegerea sa.

Iată ce servicii poți să găsești la Clinica Ladies Excellence Clinic:

Plecând de la examenul ginecologic până la analize ginecologice ce te asigură că ecosistemul intim funcționează, clinica oferă teste precum Babeș – Papanicolau, Mycoplasma, Ureaplasma și Chlamydia, care sunt o misiune clară împotriva infecțiilor. Genotiparea HPV oferă o radiografie detaliată a riscului. Identificarea acestora aduce claritate asupra riscului și permite acțiuni preventive. De asemenea, montarea steriletului este o poveste a alegerii confortabile pentru prevenție. Biopsia endometrului și colposcopia sunt proceduri ce oferă o examinare detaliată pentru a detecta eventuale anomalii și a te asigura că sănătatea ta feminină este în mâini sigure. Examinarea senologică reprezintă un act de prevenție și atenție asupra sănătății sânilor.

Ecografia transvaginală oferă o imagine detaliată a sănătății reproductive. Tratamentul pentru ovare micropolichistice este o îngrijire delicată pentru ovarele tale prin care se aduce echilibru în sănătatea ta hormonală.

În călătoria spre sănătate și frumusețe, la Ladies Excellence Clinic poți descoperi tehnologii avansate și tratamente care îți pun în evidență unicitatea. De la confortul Fotoliului Emsella la revitalizarea cu Acid Hialuronic și Botox, trecând prin Radiofrecvența Exilis Ultra 360, Laser CO2 pentru Rejuvenare Vaginală, până la Terapia Vampir PRP, fiecare experiență este o poveste de transformare personală care are sănătatea în focus.

Fotoliul Emsella este o experiență de confort și revitalizare intimă. Așază-te și lasă tehnologia inovatoare să lucreze pentru a-ți restabili echilibrul intim și a-ți oferi un moment de relaxare. Practic vei efectua 11.000 contracții Kegel supramaximale în 30 de minute ce întăresc mușchii vaginali, îmbunătățesc viața de cuplu (orgasmul și contactul sexual), șansa de sarcini prin creșterea fluxului de sânge la organele intime și senzațiile la contactul intim, tratând totodată simptome neplăcute precum incontinența urinară sau fecală, laxitatea vaginală, grade reduse de cistocel, rectocel, prolapse.

Acidul hyaluronic și botoxul, proceduri ce redefinesc conturul feței, șterg semnele timpului și evidențiază frumusețea interioară. Acid-ul oferă un aspect întinerit al zonei intime, ajută la umplere volum în labii mari și este tratamentul perfect după nașteri sau la menopauză. Ți se potrivește dacă îți doresti labii mai “pufoase” și frumoase, ai modificari inestetice intime după naștere sau simți dureri în timpul contactului intim.

Botox-ul vaginal are efect și în cazul contactului intim care NU trebuie sa doară! Sunt paciente care aleg să facă FIV deoarece contactul sexual e atât de dureros încât ar dori să nu îl mai facă niciodată. Aceasta patologie poartă numele de caginism (vaginism) si se tratează. Tratamentul durerilor la contactul sexual este personalizat și include pe lângă tratamentul cu botox și recomandări despre utilizarea dilatatoarelor, tratament de stimulare electromagnetică, psihoterapie, tratament cu estrogeni, etc.

Cu Radiofrecvența Exilis Ultra 360 intri în lumea liftingului non-invaziv. Se poate face rejuvenarea întregului corp cu acest aparat!

  1. Facial: simți cum tenul tău prinde viață, căpătând fermitate și strălucire, iar tu te simți din nou stăpâna propriei tale frumuseți.
  2. Corporal: Scapă de celulită, de abdomenul flasc după naștere sau de vergeturi. Piele mai fermă și pregatită de plajă!
  3. Vaginal: tightening vaginal și rejuvenare intimă: crește sinteza de colagen și elastină la nivel vaginal și stimulează vascularizația și formarea de noi vase de sânge. Astfel, pacienta va simți vaginul mai “tânăr”, mai ferm, durerile vor dispărea, senzațiile la contact vor fi net îmbunătațite, pierderile urinare vor fi tratate și aspectul labiilor îmbunătățit!

Laserului CO2 pentru rejuvenarea vaginală, te ajută să redescoperi conexiunea cu feminitatea ta, oferindu-ți o nouă perspectivă asupra intimității tale. Ajută pentru rejuvenarea vaginală a femeilor în menopauză iar uscăciunea vaginală va fi tratată, se întâmplă creșterea lubrifierii și a sensibilității intime.

PRP Terapia Vampir, aici propriul tău sânge devine elixirul tinereții. O călătorie care aduce cu sine regenerare și rejuvenare. Bogat în factori de creștere, PRP (Platelet Rich Plasma) rejuvenează mucoasa vaginală, tratează durerile la contact, cistitele recidivante și candidozele repetate, îmbunătățește orgasmul și viața de cuplu.

Alternativele non-invazive pentru liposucție care nu doar că transformă, ci și îmbrățișează frumusețea naturală a corpului tău, sunt de asemenea disponibile în cadrul clinicii. Cu Eximia și Exilis, slăbirea și tonifierea devin o poveste de autodescoperire și revitalizare. Eximia te ajuta in lupta cu kilogramele in plus, scăzând în centimetri la fiecare ședință. Cu Eximia și Exilis, slăbirea și tonifierea devin o poveste de autodescoperire și revitalizare. Exilis vă ajută să arătați mai tanără, face lifting nechirurgical facial și vaginal, îmbunătațește orgasmul, sensibilitatea și aspectul intim. Specialiștii noștri vă vor face un plan de tratament personalizat de alimentație suplimente pentru a avea cele mai bune rezultate. Primiți bonus și un masaj anticelulitic la fiecare ședință Eximia.

Caress flow este minunat pentru îmbunătățirea florei vaginale, pentru candidoze recidivante sau custite, pentru uscăciunea vaginală. În plus îmbunătățește senzațiile în timpul contactului sexual!

În fața provocărilor legate de infertilitate, menopauză prematură și insuficiență ovariană precoce, poți încerca tratamentele actuale care sporesc șansele unui cuplu să devină părinți. În cadrul clinicii Ladies Excellence Clinic tratamentul infertilității nu se bazază doar pe proceduri medicale ci și pe atenta monitorizare a stării de sănătate generală.

Pentru doamnele si domnisoarele care sunt deja însăcinate, în cadrul clinicii există teste pentru a ne asigura că totul decurge normal.Cu tehnologia modernă, monitorizarea sarcinii devine o experiență intima deoarece ai șansa prin imagini ultrasonice să vizualizezi bebelușul și să-i asculți bătăile inimii. Când vine vorba de binele bebelușului tău, testul non-stres devine o siguranță că micuțul tău se simte bine și fericit în pântecul tău. Cardiotocograf CTG este ca un dans sincron între inima ta și inima micuțului tău. Este un test care evidențiază conexiunea voastră. Sănătatea ta este la fel de importantă ca și cea a bebelușului tău. TTGO – testul de toleranță la glucoză este o monitorizare necesară atunci când ești însărcinată sau când ai risc de diabet. Se recoltează glicemia și insulina pe nemâncate, apoi pacienta bea 75 grame de glucoză în 300 -500ml de apă și la 1 si 2 ore mai repetam analiza de glicemie si insulină.

Pentru ca actul medical să fie complet, în cadrul clinicii există grijă pentru toate aspectele sănătății tale și găsești disponibile și analize de sânge, analize de urină, hormonale, anticorpi și analize genetice.

“ La Ladies Excellence Clinic, viziunea noastră depășește granițele medicinei tradiționale. Aici, fiecare pacientă devine protagonista unei călătorii unice către sănătatea ei integrală. În inima fiecărui diagnostic și tratament stă angajamentul nostru de a oferi îngrijire medicală personalizată, îmbrățișând fiecare emoție și poveste. În sănătatea ta descoperim nu doar simptomele, ci și puterea vindecătoare a fiecărei femei.” – a declarat Dr. Diana Mihai, Fondatoare clinicii Ladies Excellence Clinic.

Dr. Diana Mihai este medic primar obstetrică – ginecologie, Membru Fondator și Președinte SREG (Asociația Română de Estetică Ginecologică și Medicină Regenerativă),  fost Vice Președinte IASRM (International Association of Stem Cell and Regenerative Medicine) și Fondator Ladies Excellence Clinic. De asemenea este doctor în Științe Medicale – doctorat în Infertilitate de Cuplu si Fertilizare în Vitro și Masterand în Medicina Tradițională Chineză. Competențe: ecografie, colposcopie, histeroscopie, laparoscopie, FIV, uroginecologie, management sanitar.

La clinica noastră, suntem dedicați să oferim servicii medicale complete pentru ca tu să poți să îți trăiești viața la cea mai bună capacitate, cu încrederea că starea ta de sănătate este întotdeauna pe primul loc.Te așteptăm cu drag!

Articol preluat de pe Revista de business

Similar Posts