10 ani garanție pentru ferestrele HELIOS

2 minutes, 38 seconds Read

Scapă de grija reparării ferestrelor casei tale, timp de 10 ani!

Ce nu ai da pentru a te bucura de o garanție de 10 ani pentru ferestrele casei? Descoperă azi atuurile ferestrelor din gama Confort 76, Confort 76 Plus, Elegant 76, Elegant 76 Premium, Performant 88 si Performant 88 Premium, de la Helios. Aceste ferestre sunt fabricate utilizând profile germane performante, fiind echipate cu feronerie durabilă și finisate cu folii speciale, cu rezistență superioară la intemperii și zgârieturi.

  • Calitatea profilelor mărcii Kömmerling înseamnă nu numai o gamă de produse completă, dar și supravegherea tuturor etapelor de fabricare, cercetare și dezvoltare, precum și producția sau reciclabilitatea ecologică.
  • Feroneria cu care sunt echipate ferestrele Helios are o durată de viață de 20.000 de cicluri de utilizare, iar balamalele pot susține o greutate a canatului de până la 150 de kg.
  • Înfolierea ferestrelor se face cu un produs multistrat de ultimă generație, cu o durată de viață mai lungă datorită tehnologiei de fabricare ce protejează folia împotriva expunerilor la caldura excesivă.

Alegerea sau înlocuirea ferestrelor este o parte esențială a procesului de construire sau de renovare, indiferent de tipul sau anvergura “proiectului”.

Îndreaptă-ți atenția spre ferestrele din PVC  HELIOS și poți primi 10 ani garanție pentru: Confort 76, Confort 76 Plus, Elegant 76, Elegant 76 Premium, Performant 88 și Performant 88 Premium.

Ce câștigi?

  • o izolatie termică superioară – nu uita că ferestrele sunt responsabile pentru aproape 30% din consumul de energie necesar pentru încălzirea ori răcirea locuințelor;
  • un grad ridicat de versatilitate și estetică, chiar și prin opțiuni bicolore;
  • posibilitatea montării de diferite tipuri de sticlă – all-season, antiefracție, securizată, mată sau decorativă;
  • suprafețe vitrate mai mari decât oricând.

În ultimii ani, proprietarii și administratorii de clădiri caută soluții de tâmplărie care să contribuie la eficientizarea consumului de energie și în egală măsură, să arate bine. De la pereți, finisaje, acoperiș, izolație și până la ferestre, totul trebuie să fie într-o armonie cât mai strânsă și să îi protejeze pe cei “dinăuntru” de orice disconfort, creând, în egală măsură o desfătare pentru ochi.

Pentru a îmbina tendințele actuale de design și a nu neglija importanța performanței și funcționalitatea căutată, tâmplăria premium a parcurs un drum lung. Astfel, astăzi ne putem bucura de soluțiile HELIOS ce incorporează tehnologii aparte, concepute pentru a garanta:

  • O durabilitate sporită în orice condiții de utilizare;
  • Reziliență față de intemperiile climatice;
  • O estetică atractivă, ancorată în trendurile acestor zile.

Rezultatul? Ferestre cu o foarte bună izolare fonică și o incredibilă performanță termică, un grad ridicat de protecție împotriva spargerilor de locuințe și o garanție de 10 ani!

Un design aparte, care rezistă în timp

Grație înfolierii profesionale, se obține un aspect elegant. Paleta de culori disponibilă pentru aceste sistem de ferestre este extrem de diversificată, cu peste 25 de opțiuni – de la stejar auriu, nuc, gri antracit, până la crem, mahon, alb perlat sau negru sablat.

Vezi pe site toate ferestrele care se bucura de garanția de 10 ani!

Similar Posts