În Inima Deltei: Festivalul Serbările Scrumbiei – Ediția a III-a

4
2 minutes, 12 seconds Read

Festivalul Serbările Scrumbiei – Ediția a III-a

Festivalul Serbările Scrumbiei se întoarce în Comuna Maliuc pentru a treia oară, transformând Delta Dunării în gazda unei experiențe culturale de neuitat. Ediția din 2024 va avea loc pe 18-19 mai și este susținută de FLAG Delta Dunării, evidențiind angajamentul nostru în promovarea patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Spectacole Culturale de Neuitat

În cadrul Festivalului Serbările Scrumbiei, vei avea ocazia să te bucuri de spectacole ale unor formații deosebite din regiunea Delta Dunării.

  • Diana Amelian și Alexandra Listrat vor încânta publicul cu muzică și cântece autentice.
  • Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice de excepție.
  • Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 va aduce pe scenă dansuri și cântece specifice zonei.
  • Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina va completa atmosfera cu ritmuri și dansuri pline de energie.

Prin participarea acestor formații remarcabile, Festivalul Serbările Scrumbiei promite să fie o experiență culturală autentică și diversă pentru toți cei prezenți.

Tradiții Pescărești și Ambianță Autentică

Numele „Serbările Scrumbiei” evocă direct legătura cu viața pescărească și cu peștele scrumbie. Atmosfera deschisă, sub cerul liber, va adăuga farmecul autentic al acestui eveniment.

Impact Economic și Parteneriate Locale

Colaborarea strânsă cu afacerile și organizațiile locale asigură o logistică eficientă, menținând în același timp un accent pe siguranța participanților. Apreciem sprijinul pentru promovarea turismului local și stimularea economiei locale.

Experiență Memorabilă pentru Toți Participanții

De la ceremonia de deschidere până la momentele artistice și expozițiile locale, Festivalul Serbările Scrumbiei promite o experiență autentică și interactivă. Evenimentul este ideal pentru networking și pentru consolidarea legăturilor în comunitate.

Informații Utile

  • Unde: Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când: 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare: Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Da! Festivalul Serbările Scrumbiei este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru o experiență deplină, recomandăm rezervarea cazării în avans, având în vedere popularitatea zonei. Asigură-te să ai la tine un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Pentru alte detalii, te invităm să urmărești actualizările noastre pe rețelele de socializare.

Stiri similare:

Similar Posts