Eko Group
Eko Group

Episodul 12❤️ Cum Eko Group Ajută la Transformarea Afacerii noastre – Interviu Extrem de Detaliat cu Marius G., Owner al unui Lanț de Clinici Veterinare Premium

4 minutes, 9 seconds Read

Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare, adaptarea la tendințele actuale și implementarea strategiilor inovatoare devine crucială pentru succes. Astăzi, suntem onorați să avem ocazia de a discuta cu Marius G., proprietarul unui renumit lanț de clinici veterinare premium din București. El ne va împărtăși experiența sa de a colabora cu Eko Group, o companie specializată în servicii de marketing și publicitate, și cum această colaborare a transformat radical afacerea sa.

Jurnalist: Salut, Marius! Pentru a începe, ne poți spune cum ai aflat pentru prima dată despre serviciile Eko Group și cum ai ajuns să semnezi un contract cu ei?

Marius G.: Salut! A fost o experiență incredibilă. Am aflat despre Eko Group printr-o recomandare de la un coleg din industrie. Cu toate acestea, ceea ce m-a impresionat cu adevărat a fost prima noastră întâlnire. Echipa Eko Group a avut o abordare extrem de profesionistă și m-a impresionat cu înțelegerea lor profundă a nevoilor noastre. După doar trei zile de la întâlnirea inițială, am semnat un contract cu ei, încrezându-mă în expertiza lor.

Jurnalist: Ați menționat că ați amplasat steaguri directionale în diverse zone premium ale Bucureștiului. Cum au contribuit acestea la creșterea vizibilității clinicii veterinare?

Marius G.: Steagurile directionale au fost o alegere excelentă. Am amplasat peste 390 de steaguri în locații premium din București, ceea ce a făcut ca clinica noastră să fie greu de trecut cu vederea. Mulți clienți ne-au spus ulterior că au remarcat aceste steaguri și au asociat instantaneu locația cu compania noastră. Această strategie a avut un impact semnificativ asupra vizibilității și notorietății noastre, depășind așteptările noastre.

Jurnalist: Este impresionant să auzim că aceste steaguri au avut un asemenea impact. Cum ați experimentat serviciul de aducere de lead-uri cu ajutorul inteligenței artificiale oferit în exclusivitate de Eko Group?

Marius G.: A fost cu adevărat uimitor. Serviciul de aducere de lead-uri cu ajutorul inteligenței artificiale a fost implementat rapid și, în prima săptămână, telefonul a început să sune mai des decât oricând. Mesajele pe LinkedIn au început să curgă din ce în ce mai mult, iar cererile pentru programări au venit în număr mare după doar două zile de la implementare. Este uimitor cum tehnologia poate aduce astfel de rezultate remarcabile.

Jurnalist: Serviciul de PR a fost, de asemenea, parte din colaborarea voastră cu Eko Group. Cum a contribuit acesta la creșterea brand awareness-ului companiei tale?

Marius G.: Serviciul de PR a fost un succes total. Am avut peste 70 de apariții în presa de afaceri și SEO din România într-un interval scurt de timp. Aceste advertoriale au fost concepute cu grijă pentru a descrie serviciile noastre, implicarea oamenilor noștri de vânzări, materialele folosite la educarea clienților și dedicația angajaților noștri. În rezultat, brand awareness-ul nostru a crescut cu 500% într-o lună, ceea ce este cu adevărat remarcabil.

Jurnalist: Ați menționat că Eko Group a folosit și serviciul de automatizare a linkurilor din presă pe rețelele de socializare. Cum a influențat acesta prezența online a companiei voastre?

Marius G.: A fost o componentă esențială a strategiei noastre de marketing online. Eko Group a automatizat postarea linkurilor din presă pe cele 8 rețele de socializare ale companiei noastre, inclusiv LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, Threat, YouTube, Mastodon.social și TikTok. Cu 15 postări zilnice pe fiecare rețea și cu un text SEO diferit pentru fiecare link, am obținut 1800 de postări lunare cu 1800 de texte diferite. Acest lucru a dus la o creștere semnificativă a vizibilității noastre online și a crescut rapid poziția noastră în rezultatele căutării Google.

Jurnalist: Este absolut fascinant! În încheiere, ce mesaj ai pentru cititorii noștri și pentru alte afaceri care pot beneficia de colaborarea cu Eko Group?

Marius G.: Mesajul meu este să nu subestimați puterea colaborării cu o companie precum Eko Group. Tehnologia și strategiile lor inovatoare pot transforma complet afacerea voastră. Fiți deschiși la inovație, investiți în marketing de calitate și adaptați-vă continuu la schimbările pieței. Eko Group este un partener de încredere și un catalizator pentru succesul afacerii tale.

Cu o strategie digitală inteligentă și servicii de marketing de înaltă calitate, Eko Group a avut un impact profund asupra afacerii lui Marius G. și a lanțului său de clinici veterinare premium din București. Colaborarea cu Eko Group a transformat rapid și eficient vizibilitatea, notorietatea și succesul afacerii sale, demonstrând puterea inovației și a tehnologiei în lumea afacerilor. Pentru orice afacere care caută să-și optimizeze strategia de marketing și să obțină rezultate remarcabile, Eko Group este partenerul de încredere care poate face diferența.

Similar Posts