De ce vânzarea pentru produse fără zahăr crește din ce în ce mai mult în prezent? Aici, mai multe!
Se pare că există, în prezent, o tot mai mare vânzare de produse fără zahăr pe piața alimentară și cea a băuturilor. De ce se întâmplă asta acum? E doar un trend sau lumea încearcă să se alinieze la standarde mai sănătoase de viață și de consum? Pentru a afla informații pe subiect, aici poți citi mai multe.
Peisajul alimentelor sănătoase și a opțiunilor de băut se schimbă drastic. Aici, afli mai multe!
De ce? Din cauza reglementărilor rigide referitor la produse alimentare care sunt bogate în grăsimi, zahăr și sare, în vigoare în prezent. Acum nu mai vezi atât de rar și de scump la raft articole fără zahăr. Din contra, sunt noua modă – sunt mult mai căutate și mai cerute de către consumatorii din toată lumea.
Acest fapt nu poate decât să ne încânte și să demonstreze faptul că lumea se schimbă. Ne evaluăm opțiunile și încercăm să trăim mai bine și mai sănătos cu alternative bio, de calitate. Un asemenea magazin bio, de unde poți comanda online astfel de produse fără zahăr, neprocesate și lipsite de aditivi, este BioCorner!
De când au fost instalate noile reguli privitor la alimentație, magazinele și producătorii au răspuns prin adoptarea unei abordări noi spre sănătate. Multe branduri au ales să-și reformuleze produsele existente pentru a respecta noile restricții. Spre exemplu, produsele alimentare cu mai puține zaharuri, sunt din ce în ce mai întâlnite în ziua de azi, comparativ cu înainte.
Apariția și creșterea cererii pentru alimente funcționale cu beneficii adăugate pentru sănătate, continuă să intre pe această piață. Vorbim de cele cu fibre, pentru sănătatea intestinelor și cu sprijin pentru imunitate. Marile branduri încep să introducă articole cu zahăr puțin, chiar și privitor la sortimentele tradiționale de alimente precum pizza și prăjituri.
Categoriile de snacksuri și procesate au început să treacă și ele prin reduceri drastice de zaharuri. Chiar și batoanele de ciocolată pe care le știam noi foarte dulci încep să fie mai domoale ca gust. Aici mai multe pe acest subiect!
Supermarketurile și magazinele online au trecut chiar și mai departe de atât și au început să acționeze din ce în ce mai responsabil. În plus, acum se pot vedea destul de clar și la rafturi categoriile de produse alimentare fără zahăr pe care le caută din ce în ce mai multă lume.
Consumatorii din ziua de azi nu doresc doar produse fără zahăr, ci și produse alimentare slabe în calorii și grăsimi
Gustul, totuși, a rămas un criteriu cheie în jurul căruia orbitează atât cumpătărorii, cât și vânzătoriii. Se doresc mai multe alimente cu puțin zahăr, dar care să aibă același gust excelent.
Vestea bună e că aceste produse fără zahăr adăugat au acum o aromă delicioasă, ca cele cu zahăr cu care era deja obișnuiți. Vorba că produsele sănătoase au un gust rău este doar un mit și ar trebui desființat total. Multe branduri de alimente încep să lucreze din greu să transforme gustul și savoarea articolelor oferite prin înlocuirea zahărului procesat cu alternative precum siropuri naturale sau agenți de îndulcire precum curmale sau fructul călugărului.
Cum mai reușesc vânzătorii să atragă atenția consumatorilor axați pe sănătate? Poziționând articolele sănătoase, fără zahăr sau neprocesate mai în față la rafturi sau online. Asta face mai ușor ca cei care doresc să consume mâncare mai sănătoasă să o găsească mai simplu, și chiar în magazine specializate cu produse bio.
Contact:
0737 55 66 22
Sursa foto: www.freepik.com