aparate POS

Aparatul POS : ce este si de ce ai nevoie de el pentru afacerea ta

1
2 minutes, 49 seconds Read

In ultimii ani, platile cu cardul au fost incurajate tot mai mult pentru transparenta pe care o ofera atat pentru clienti, cat si pentru afaceri si autoritatile fiscale. Aceasta schimbare a dus la o crestere semnificativa a cererii pentru solutii de plata eficiente si sigure, cea mai populara alegere fiind folosirea unor aparate POS.

Ai decis ca ai nevoie de un astfel de dispozitiv pentru afacerea ta? Continua sa citesti si afla mai multe despre ce este si cum alegi un terminal POS pentru plati bancare!

Ce este un aparat POS?

Sa incepem cu baza. POS vine de la „Point of Sale”, adica punctul de vanzare. Simplu spus, aparatul POS este acel dispozitiv pe care il vezi la casele de marcat, unde clientii isi pot plati cumparaturile cu cardul. Pe langa functiile de baza, acest aparat vine cu o serie de functii care pot transforma radical modul in care iti administrezi afacerea.

De ce ai nevoie de un POS pentru afacerea ta?

  1. Rapiditate si eficienta

Aparatul POS proceseaza tranzactiile rapid, reducand astfel timpul de asteptare la casa. In plus, eviti erorile care apar de obicei la platile cu bani lichizi, ceea ce inseamna mai putine batai de cap pentru tine si echipa ta.

  • Siguranta

Probabil ca stii ca poate fi riscant sa ai bani lichizi. Odata ce accepti platile electronice, platile cu numerar vor scadea, deoarece tot mai multi oameni adopta prima varianta de plata, ceea ce va face ca in timp riscul de furt sau pierderi sa fie redus.

  • Urmarire si raportare

Multe aparate POS vin cu software care te ajuta sa urmaresti vanzarile, stocurile si chiar comportamentul clientilor.

  • Flexibilitate

Ai un food truck sau un stand mobil sau esti curier si accepti plati la adresa destinatului? Aparatele POS moderne sunt portabile si se pot conecta la internet prin Wi-Fi sau date mobile. Asta inseamna ca poti accepta plati oriunde ai acces la internet. Nu-i asa ca este convenabil?

Cum alegi aparatul POS potrivit?

Nu toate aparatele POS sunt la fel, ele difera in functie mai multe lucruri. Iata cateva aspecte de luat in considerare inainte sa cumperi un astfel de aparat pentru afacerea ta:

  • Compatibilitate: asigura-te ca POS-ul e compatibil cu sistemul tau de contabilitate si gestiune.
  • Costuri: analizeaza costurile initiale si pe cele recurente. Unele aparate POS pot avea taxe ulterioare. Daca nu analizezi oferta cu atentie, poti cumpara un POS cu un pret de achizitie scazut, dar care are o multime de taxe recurente la care nici nu te-ai fi asteptat.
  • Functionalitati: ai nevoie de functii suplimentare, cum ar fi managementul stocurilor sau analize detaliate ale vanzarilor? Alege un aparat care sa aiba aceste functii, alt fel aparatul nu iti va fi de folos.
  • Suport tehnic: ce fel de suport ofera furnizorul si cat de accesibil este acesta? Ai nevoie de ajutor pentru a invata cum se foloseste, pentru a te conecta la alte aparate fiscale? In astfel de situatii, in care este prima data cand lucrezi cu un nou dispozitiv, este bine sa ai ajutorul profesionistilor la dispozitie.

Cauti aparatura fiscala de calitate, la preturi corecte? Cu echipamentele si serviciile oferite de Cria Soft te asiguri ca afacerea ta va fi dotata cu solutii fiscale eficiente si conforme cu legislatia in vigoare. Nu rata oportunitatea de a-ti moderniza afacerea!

Contacteaza Cria Soft astazi pentru a discuta despre nevoile afacerii tale si pentru a afla mai multe despre produsele si serviciile lor!

Similar Posts

Comments

Comments are closed.